Index of /planet_qershor/klasa-1/


../
edukata-figurative_1_planet.pdf          17-Jun-2022 13:48       104824
edukata-fizike_1_planet.pdf            17-Jun-2022 13:48        74222
edukata-muzikore_1_planet.pdf           17-Jun-2022 13:48       141453
matematika_1_planet.pdf              17-Jun-2022 13:48       195401
njeriu-dhe-natyra_1_planet.pdf           17-Jun-2022 13:48       115216
shkathtesi-per-jete_1_planet.pdf          17-Jun-2022 13:48       109927
shoqeria-dhe-mjedisi_1_planet.pdf         17-Jun-2022 13:48       142518