Index of /librat_november/klasa6-9/


../
1. Matematika 8 - Plani vjetor dhe planet sipa..> 02-Nov-2021 10:44       2358483
2. Kimia 8 - Plani vjetor dhe planet sipas per..> 02-Nov-2021 10:44       482637
3. Historia 8 Plani vjetor dhe planet sipas per..> 02-Nov-2021 10:44       936979
4. Edukata qytetare 8 - Plani vjetor dhe plane..> 02-Nov-2021 10:44       391332
5. Tik 8 - Plani vjetor dhe planet sipas periu..> 02-Nov-2021 10:44       1549888
6. Edukata fizike sportet dhe shendeti 8 - Pla..> 02-Nov-2021 10:44       544237
64_Matematike 6 - Libri i mesimdhenesites.pdf   02-Nov-2021 10:44      110677031
66_Histori 6 - Libri i mesimdhenesites.pdf     02-Nov-2021 10:44      81879917
67_TIK 6 - Libri i mesimdhenesites.pdf       02-Nov-2021 10:44      86810609
68_Gjuhe shqipe 6 - Libri i mesimdhenesites.pdf  02-Nov-2021 10:45      158787753
69_Gjeografi 6 - Libri i mesimdhenesites.pdf    02-Nov-2021 10:45      113585427
7. Gjeografia 8 - Plani vjetor dhe planet sipa..> 02-Nov-2021 10:44      21428942
71_Edukate Muzikore 6 - Libri i mesuesites.pdf  02-Nov-2021 10:45      44877306
73_Fizika 6 - Libri i mesimdhenesites.pdf     02-Nov-2021 10:45      90308220
74_Gjuhe Shqipe 7 - Libri i mesimdhenesites.pdf  02-Nov-2021 10:45      126239296
75_Matematike 7 - Libri i mesimdhenesites.pdf   02-Nov-2021 10:45      89943955
77_Edukate Qytetare 7 - Libri i mesimdhenesites..> 02-Nov-2021 10:45      49909738
78 Ed. Fizike 7 - Libri i mesimdhenesit.pdf    02-Nov-2021 10:45      95091233
79 TIK 7 - Libri i mesimdhenesit.pdf        02-Nov-2021 10:46      48022500
80_Fizika 7 - Libri i mesimdhenesites.pdf     02-Nov-2021 10:46      161513574
Biologji 6 - Libri i mesimdhenesit.pdf      02-Nov-2021 10:46       5561220
Biologji 7 - Libri i mesimdhenesit.pdf       02-Nov-2021 10:46       3222543
Biologji6Planet.pdf                02-Nov-2021 10:46       8729215
Biologji7Planet.pdf                02-Nov-2021 10:46      15359603
EdQytetarePlanet.pdf                02-Nov-2021 10:46       394218
Edukata Figurative 6 - Libri i mesimdhenesit.pdf  02-Nov-2021 10:46       6108418
Edukata Fizike 8 - Libri i mesuesit.pdf      02-Nov-2021 10:46      44032759
EdukataFizike7Planet.pdf              02-Nov-2021 10:43       556538
EdukataMuzikore6Planet.pdf             02-Nov-2021 10:43       557689
Edukatafizike6.pdf                 02-Nov-2021 10:46       495883
EdukateFigurative6Planet.pdf            02-Nov-2021 10:43      10899159
Fizika6Planet.pdf                 02-Nov-2021 10:43      16684474
Fizika7Planet.pdf                 02-Nov-2021 10:43       8508367
Gjeografi6Planet.pdf                02-Nov-2021 10:43      16614470
Gjeografia7Planet.pdf               02-Nov-2021 10:43      21811192
GjuheShqipe7Planet.pdf               02-Nov-2021 10:43       5599046
Gjuheshqipe6Planet.pdf               02-Nov-2021 10:43      16407853
Histori6Planet.pdf                 02-Nov-2021 10:43       4398259
Histori7Planet.xlsx                02-Nov-2021 10:43        33749
Matematika 8 - Libri i mesimdhenesit.pdf      02-Nov-2021 10:43      15336589
TIK6Planet.pdf                   02-Nov-2021 10:44       7441864
TIK7Planet.pdf                   02-Nov-2021 10:44       8239044
_Edukata Qytetare 8 Liber mesuesi.pdf       02-Nov-2021 10:44       3026209
_Gjeografi 8 Liber mesuesi.pdf           02-Nov-2021 10:44      83403712
_Gjeografia 7 Libri i mesuesit.pdf         02-Nov-2021 10:44      88655871
_Historia 7 Libri M√ęsuesit.pdf          02-Nov-2021 10:44      10588826
_Historia 8 Libri i mesuesit.pdf          02-Nov-2021 10:44       4295937
_Kimia 8 Libri i mesuesit.pdf           02-Nov-2021 10:44      52930640
_Tik 8 - Libri i mesuesit.pdf           02-Nov-2021 10:44      42333906